Předání žádosti s body k jednání představenstvu BD

Vážení sousedé,

dne 6. 9. 2017 jsme byli v úředních hodinách předat představenstvu BD (přítomna byla pouze Ing. Ehlová) podpisový arch s body, které žádáme zařadit na pořad nejbližší členské schůze, a o kterých chceme jednat a hlasovat. Tato žádost byla podepsána 20 sousedy z našeho domu (viz náhled níže).

V rámci těchto bodů byly námi Ing. Ehlové předány i nově upravené a zkontrolované stanovy, jelikož na několikeré zaslané úpravy jsme nedostali od nikoho z představenstva jakoukoliv, byť sebemenší, reakci. Vzhledem k tomu, že nám paní Ehlová sice podepsala převzetí, ale též nám následně sdělila, že jí je to jedno, nějaké naše body jí prý nezajímají a nic tam zařazovat nebude, tak jsme se rozhodli poslat stanovy včetně podpisů všem členům představenstva (Paní Ehlové, Koderové, Feňové), Kontrolní komisi (Paní Babincové, Karáskové), tak i JUDr. Pavlíkové a doufáme, že ta zákonné právo popírat nebude a dohlédne na to, aby vše proběhlo v souladu s platným právem.

V případě, že JUDr. Pavlíková nebude postupovat v souladu s platnými právními předpisy, stejně jako výbor, (tj. hlavně paní Ehlová s paní Koderovou), který  v rozporu s nimi postupoval již několikrát, např. při hospodaření s finančními prostředky za absence schváleného rozpočtu, bude tyto skutky posuzovat již někdo jiný s vyšší mocí…

Revize_stanovy_druzstvo_DONO_prijate_zmeny

Příloha: scan žádosti k zařazení následujících bodů na program nejbližší členské schůze družstva (podpisy se jmény našich sousedů považujeme za citlivé údaje, tudíž jsou zde na veřejném webu rozmazány, aby nebyly čitelné, emailem byly samozřejmě zaslány plně čitelné)

Zarazeni-bodu-na-BD-schuzi-2017-censored

Napsat komentář