Rozbory hospodaření BD a SVJ – rok 2016

Podívejte se sami, jak s našimi penězi výbor a představenstvo nakládá. Vypracováno z dostupných materiálů u správní organizace TOMMI.

V tabulkách jsme zvýraznili položky, které jsou dle našeho názoru zajímavé. Naší úžasné právničce, která není na shromáždění schopná zodpovědět dotazy ohledně platnosti hlasování a mnohé další a místo odpovědi raději pokrčí rameny a řekne: „já tu vlastně nejsem“ jsme zaplatili celkem za rok 2016 krásných 220.000,- Kč. Mzdové náklady SVJ ve výši 212.000,- Kč, z toho drtivá většina pro výbor SVJ, mzdové náklady pro BD 60 000,- Kč, pouze pro členy představenstva BD.

Kdyby Vám náhodou paní Ehlová, Koderová či Feňová opět tvrdili, že údaje nejsou pravdivé, všechny dokumenty Vám můžeme s čistým svědomím doložit a ukázat. Stačí nám napsat a přesvědčit se.

Jen pro doplnění, webové stránky SVJ a BD, vytvořil a upravuje za naprosto neuvěřitelné a několikanásobně předražené částky, manžel paní Ehlové, pan Ehl (architekt). Porovnejte sami vzhled jejich stránek s těmito našimi, které jsou mimochodem ZDARMA a jakákoliv úprava trvá pár minut.

(pozn. Ing. Ehl web již odstranil, zřejmě se styděl za svoji práci)

 

Rozbor účetnictví, viz zde:

ROZBORY HOSPODAŘENÍ BD A SVJ 2016

Napsat komentář