Vyhrůžky a nástěnka

  • Vzhledem k tomu, že nám jsou neustále rodinou Ehlů strhávány všechny papírové dokumenty na našem již zničeném torzu nástěnky, tak jsme zkusili oficiální cestou na poslední úřední hodině požádat o schválení oficiální nové nástěnky se skleněnou vitrínou. Nástěnka nám byla zakázána – ať žije svoboda slova. Je vidět, že výbor opravdu žije stále komunistickým režimem.
  • Aby toho nebylo málo, tak nám a několika dalším aktivním sousedům, kteří se snaží něco změnit a zastavit tohle hrůzostrašné vedení, je vyhrožováno rodinou Ehlových. Konkrétně pan Adam Ehl nám písemně napsal varování a další vyhrůžky, pokud nepřestaneme v naší činnosti. Zřejmě posílen vidinou většího kapesného od své maminky asi nepochopil, že za námi právně stojí nejen Ondřej Závodský, Ph. D., ale hlavně, že se současným stavem nesouhlasí již většina lidí v domě, viz poslední hlasování SVJ.
  • Pro vysvětlení: při hlasování o odvolání nynějšího “skvěle“ fungujícího výboru hlasovalo PRO odvolání 23 vlastníků ze 44 přítomných, na podíly podlažní plochy jsme získali 51,93% (na stranu výboru se dalo pouhých 13 vlastníků, z čehož většina z těchto 13 hlasů tvořili oni sami a kontrolní komise). Bohužel výbor SVJ a představenstvo BD DONO se neřídí zákonem a bylo umožněno představenstvu hlasovat za BD, ačkoliv proto nemělo mandát (nedošlo k usnesení na členské schůzi a neexistuje ani usnesení představenstva) a odvolání nebylo protizákonně uznáno.

 

Tým Anti-Dono s podporou ostatních našich sousedů a přátel tohoto domu.

antidono@seznam.cz

Napsat komentář